رئيس کميسيون خدمات شهري شوراي اسلامي شهر
کاشان از تجهيز کشتارگاه کاشان به وسائل و تجهيزات جديد و سالم بهداشتي و همچنين
تغييرات زماني کشتار و توزيع گوشت دام با هدف اطمينان خاطر مردم و شهروندان به تهيه
مواد پروتئيني عاري از موارد مشکوک به بيماري خبر داد.
به گزارش پورتال
خبري كاشان، و به
نقل از روابط عمومي شوراي اسلامي شهر کاشان دکتر حسن الماسي رييس كميسيون خدمات شهري شوراي اسلامي شهر كاشان که در نشست رسمي شوراي
اسلامي شهر به ارائه گزارشي از روند تغييرات انجام شده در ساختار اجرائي کشتارگاه
کاشان مي پرداخت با بيان اينکه يکي از مهمترين اولويت هاي شوراي اسلامي شهر کاشان
حساسيت درباره سلامت تغذيه اي مردم و شهروندان از طريق نظارت بر مبادي تأمين و توزيع
کالاست از تغييرات صورت گرفته بهداشتي در مرحله انجام کشتار دام در کشتارگاه کاشان
بعد از بازديد اعضاي شوراي شهر در آذر سال گذشته از اين کشتارگاه خبر داد.
دکتر الماسي با اشاره به اينکه در اين بازديد
مشخص شد که اين کشتارگاه از تعويض وسائل و تجهيزات فرسوده در قسمت کشتار دام گرفته
تا نوسازي برخي قسمت هاي ديگر نياز به تغيير دارد افزود: در حال حاضر و با اقدامات
صورت گرفته از طرف معاونت خدمات شهري شهرداري کاشان نوسازي در همه قسمت هاي
کشتارگاه از جمله وسائل و تجهيزات بهداشتي قسمت کشتار و شسشتشوي دام ذبح شده و
همچنين البسه کارکنان انجام شده است تا شهروندان به تهيه مواد پروتئيني دامي از
کشتارگاه کاشان اطمينان خاطر داشته باشند.
رئيس کميسيون خدمات شهري شوراي اسلامي شهر
کاشان همچنين با بيان اينکه شيوع بيماري تب کريمه کنگو تاکنون منجر به مرگ 3 نفر و
مبتلا شدن 35 نفر در کشور شده است و سال گذشته نيز يکي از کارکنان قسمت کشتار دام
کشتارگاه کاشان نيز پس از 40 روز ابتلاي شديد
به اين بيماري به سلامت خود دست يافت خاطرنشان کرد: يکي از تغييرات صورت
گرفته در کشتارگاه کاشان تغيير زمان کشتار دام از صبح به بعدازظهر و همچنين بنا به
الزام معاونت بهداشتي دامپزشکي استان نگهداري لاشه دام در سردخانه اين کشتارگاه به
مدت حداقل 12 ساعت با هدف امحاي ميکروب هاي احتمالي در لاشه دام و توزيع گوشت سالم
در صيح روز بعد از کشتار است که اين تغيير زماني کشتار و نگهداري لاشه دام در
سردخانه به اطلاع صنف توزيع کنندگان گوشت دام نيز رسيده است.
دکتر الماسي با اشاره به اهميت مرحله خروج لاشه
دام از کشتارگاه تا توزيع به دست مصرف کننده تصريح کرد: کشتارگاه کاشان هم اکنون
دو خودروي مجهز به نگهداري 100 و 150 لاشه دام در محيط سرد دارد و 4 خودرو از 12
خودروي متعلق به بخش خصوص نيز مجهز به اين سيستم هستند که مقرر شده است 8 خودروي ديگر
نيز هر چه زودتر به اين سيستم اضافه شوند تا لاشه دام از مرحله کشتارگاه تا رسيدن
به دست مصرف کننده لحظه اي خارج از محيط بهداشتي نباشد.
عضو شوراي اسلامي شهر کاشان همچنين از تبديل
تشکيلات کشتارگاه کاشان به يک سازمان داراي چارت اداري و هيئت مديره و مديرعامل
خبر داد و افزود: با تغييرات صورت پذيرفته بهداشتي در کشتارگاه کاشان، اکنون توزيع
کنندگان گوشت دام از شهرهاي مجاور و اطراف کاشان نظير آران و بيدگل نيز مي توانند
به جهت اطمينان خاطر از توزيع گوشت کاملأ سالم و بهداشتي نياز خود را از کشتارگاه
کاشان تأمين کنند.
دراين نشست همچنين رييس شوراي اسلامي شهر کاشان
پس از ارائه گزارش رييس کميسيون خدمات شهري پيرامون بالا رفتم شاخص هاي اصول
بهداشتي در کشتارگاه کاشان و ابراز خرسندي از ايجاد اين روند ،پس از بازديد آذر
سال گذشته اعضاي شوراي شهر از کشتارگاه کاشان،بر حساسيت و نظارت شوراي اسلامي شهر
کاشان به سلامت مواد غذايي مصرفي شهروندان تاکيد کرد. علي رسول زاده بالارفتن کيفيت
بهداشتي ذبح دام در کشتارگاه کاشان را که با تعامل و همفکري دستگاه هاي مسئول از
جمله شهرداري،شوراي شهر،فرمانداري،دانشگاه علوم پزشکي و دادستاني کاشان به دست آمد
را جلوه اي خاص و عملي از شعار همدلي و همزباني ارزيابي کرد.